KOHINOOR OF INDIA DEVENTER

KOHINOOR OF INDIA DEVENTER Indiase specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1542 beoordelingen
18 feb 2020 om 20:22 Was heerlijk en binnen 30 minuten bezorgd. Ik had iets bij opmerkingen geschreven, werd netjes terug gebeld en ik raad dit restaurant aan. 1 x slechte ervaring gehad tijdens lopend buffet. Borden op, brood op, vlees op alleen nog saus, vandaar nu thuis
15 feb 2020 om 19:49 Pittiger dan verwacht!
14 feb 2020 om 19:49 Wederom perfect
14 feb 2020 om 19:24 Meal described as medium spicy and I couldn't eat it becuase it was extremely hot , although I eat from the main medium spicy before and it was normal , but this time was horrible really :-(
13 feb 2020 om 21:18 Heerlijk eten, goede verhoudingen en precies optijd!
13 feb 2020 om 10:02 Maaltijd moeilijk te kiezen vanwege benaming
12 feb 2020 om 21:07 Prima eten. Zeer vriendelijke bezorger. Ik kreeg meer gerechten dan ik had verwacht. Inclusief een lekkere poppadum.
11 feb 2020 om 20:51 Heerlijk als altijd, royale porties, goed warm en binnen 40 minuten bezorgd.
6 feb 2020 om 23:44 Hoii..dit was de 1ste x dat ik bij Kohinoor of India had besteld.Het beviel mij wel goed en was lekker.
5 feb 2020 om 21:47 Heerlijk eten en snel bezorgd! Wij hadden het Duo Menu, met een portie extra rijst is dat genoeg voor 2 dagen voor ons 2en.
2 feb 2020 om 14:59 aangegeven brzorgtijd was 30 minuten. Daadwerkelijke tijd was veel meer dan een uur. Eten was al als bezorgd gemeld terwijl er niks was bezorgd. Salade was warm door andere eten. Andere eten daardoor kouder. Warme eten was redelijk tot goed.
1 feb 2020 om 22:43 Eten was echt heerlijk, alles keurig tijdig bezorgd en prima warm. Echte aanrader!