KOHINOOR OF INDIA DEVENTER

KOHINOOR OF INDIA DEVENTER Indiase specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2947 beoordelingen
30 nov 2021 om 23:01 Snelste bezorging ooit :))
30 nov 2021 om 20:25 Wederom geweldig!
29 nov 2021 om 11:00 Super goed eten!! Helaas meer dan een uur moeten wachten tot het bezorgd werd.
29 nov 2021 om 8:48 Veel te weinig! 4 persoons menu voor 48,50 hadden we nog met z'n tweetjes op gekund. Hebben er nog allemaal dingen bij moeten maken. En we zijn niet echt grote eters, maar dit is pure afzetterij. Het was wel erg lekker.
28 nov 2021 om 21:27 1630u besteld voor levering om 1830. 19u gebeld. Geen excusus, "bezorger is onderweg). 1920u eindelijk eten.
28 nov 2021 om 19:30 Ruim anderhalf uur gelefdb besteld maar nog steeds geen eten gezien. Dus kan niet oordelen over het eten. Dd bezorging krijgt in dit geval maar 1 ster.
28 nov 2021 om 19:21 Bezorgtijd 16.45, ezorgmoment17.20 Onvolledige bestelling Bezorger was toen ik belde om 17 uur al onderweg. Ik hou niet van onwaarheden en het ligt niet aan ons maar aan thuisbezorgd. Bel dan gewoon even. Nare ervaring al met al maar wel 45 euro kwi
28 nov 2021 om 19:21 Bezorging was prima,maar voor bijna 7 euro mag er wat meer bij zitten bij vegetarische platter , te armzalig
27 nov 2021 om 23:10 Heerlijk gegeten. Jammer dat het nanbrood ontbrak.
27 nov 2021 om 20:23 Eten was optijd en het smaakte super goed !!
26 nov 2021 om 23:47 Het eten was prima van smaak, en een goede hoeveelheid. Helaas was het al wat afgekoeld, maar dat zal met de bezorging te maken hebben gehad. Die was namelijk zo'n 45 minuten later dan gepland, terwijl we ruim van tevoren besteld hadden.
26 nov 2021 om 21:55 Heerlijk