KOHINOOR OF INDIA DEVENTER

KOHINOOR OF INDIA DEVENTER Indiase specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2535 beoordelingen
12 apr 2021 om 20:29 Heerlijk gegeten! Helaas geen sla bij de raita....
12 apr 2021 om 10:49 balti lamb was heerlijk, vlees was beter dan ooit. helaas wel met koriander terwijl ik zonder had gevraagd. Peshwari nan, aub pas de omschrijving aan of lever zoals deze eerder was, dit is echt jammer!
11 apr 2021 om 22:12 Perfect zoals altijd!
11 apr 2021 om 21:45 Het eten was lauw. Nan brood was aan de onderzijde zwart verbrand.
11 apr 2021 om 19:45 Bijna 2 uur op de bestelling gewacht. De bestelling bleek vervolgens niet compleet te zijn. Het eten op zich was goed, maar we gaan hier voorlopig niet meer bestellen.
11 apr 2021 om 9:40 Het eten is heerlijk, maar helaas hebben we al meerdere malen mee gemaakt dat de bestelling niet goed op tijd was. Ook de bestelling al vroeg op de dag doorgeven helpt niet: het lijkt erop dat de planning van het restaurant niet in orde is.
10 apr 2021 om 22:21 Het eten wat er was, was prima, echter waren ze de champignons vergeten. 1 uur en 45 min gewacht op bezorging. Geprobeert te bellen, nemen ze niet op. Na een ong 20 min belden ze me wel terug en kon ik vragen waar mijn eten bleef.
10 apr 2021 om 21:51 3 uur moeten wachten op onze bestelling. 2 keer gebeld en daar werd verteld dat ze er met 15 minuten waren. Niks van waar. Track & Trace klopte ook niet. Wij bestellen hier nooit meer.
10 apr 2021 om 21:31 Vanmorgen om 0900u besteld om anderen een gezellig avondje te geven. Maar liefst 45 minuten te laat. Niet okee.
10 apr 2021 om 21:23 In totaal wel 2,5 uur gewacht. Maar het eten was wel super goed!! Dat maakte het lange wachten weer goed!
10 apr 2021 om 20:51 Eten was zoals altijd heerlijk maar wachten duurde echt te lang. Begon met een bezoektijd van 35 minuten, werd later 90 minuten maar uiteindelijk ruim 2,5 uur op ons eten moeten wachten.
10 apr 2021 om 20:38 Eten was goed. Bezorgtijd zeer slecht; 1,5 uur! Kohinoor in Deventer slecht bereikbaar. Vervolgens onbeschoft te woord gestaan en niet geïnteresseerd in de klacht. Definitief laatste keer besteld hier! Thuisbezorgd heeft geen enkele toegevoegde waarde!